Het begin

Volop in bloei. Zo voelde ik me bepaald niet, twee jaar geleden. Ik had Amsterdam verlaten om in een provincieplaats-ver-weg samen te gaan wonen met mijn vriend. De baan die ik daar had gevonden bleek ik verschrikkelijk te vinden. Toen ging -na nog geen twee jaar- de relatie mis. En een half jaar later hield ook mijn baan op. En oh ja, ik was 45.

Vijfenveertig, alleen en baanloos in de provincie. Ik rookte weer/nog en dankzij veel wijn en veel computeren en weinig bewegen, was ik al snel veel te zwaar. In de put en te oud en te zwaar om er makkelijk uit te klimmen. Wel, zo voelde ik me.

Nu voel ik me bloeiender, sprankelender en vitaler dan ooit. Ik rook niet meer en ben zonder dieet en zonder veel moeite elf kilo kwijtgeraakt in minder dan een jaar. Ik heb superveel energie. Ik ben dan wel geen lenteknopje meer, maar ik voel me minstens tien jaar jonger dan mijn 47 en volop in bloei. Hoe heb ik dat voor elkaar gekregen? En hoe kun jij je óók supergoed voelen? Daarover gaat Volop in Bloei.

 

Je kunt contact met me opnemen via info@volopinbloei.nl

Dit bericht is geplaatst in Veranderen en getagd . Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.


 • Archief

  april 2012
  M D W D V Z Z
      mei »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30